Mi is az a Kolompos tábor?

Egy teljes hét együtt, sülve-főve a Kolompos együttes tagjaival? Igen! Sok-sok zene, tánc, „Tipegő-topogó” a legkisebbeknek, „Kiscsikó tánctanoda” a nagyobbaknak? Igen!

Közös családi nyaralás egy gyönyörű városban, Szerencsen, a nagyobbak számára felemelő történelmi környezetben - a Rákóczi Várban? A kicsik számára ezer apró élménnyel, barátságokkal, „Várfestéssel”, kézműveskedéssel, játékkal, esti diafilmvetítés Gyurival? Igen!

Minden család külön szobában, a kollégiumban, vagy a diákszállón, avagy a diákhotelben, s minden egymáshoz nagyon közel? Igen! Igazi gasztronómiai élménnyel, nagyon finom ételekkel, esti sütögetéssel - lapcsánka, lángos, kürtőskalács és husi? A felnőtteknek Tokaj-hegyaljai kóstolgatás a „seregélykergető” Gyula bácsi pincéjében? Igen!

Esti mulatságok, meghívott vendégek, közös énekek és énektanítások, jó időben pancsi a kismedencékben, titkos éjszakai mulatságok felnőtteknek – „Kis éji zene”, nem titkos esti focimeccsek apáknak a villanyfényes, műfüves pályán – „Kis éji csontzene”? Igen!

Tábortűz és számháború, „Zenetanoda” és Kolompos Népzenei Fesztivál? Szerencsi csoki és wellness fürdő, uszoda és teniszpálya? Igen! És mindez körítve a helyi vendéglátók és városlakók kedvességével, szeretetével? Igen!

Azt mondjátok, hogy ennyi mindent nem lehet egy hétbe beletuszkolni, ennyi mindent nem lehet átélni… de igen!

Aki nem hiszi, járjon utána itt! 


Kolompos Hirlevel
Egyszervolt.hu